Rate this post

اگر از تعداد بالای ایمیل در اینباکس خود کلافه شده اید و می خواهید تمام ایمیل های دریافتی خود را پاک کنید یا اینکه می خواهید جیمیل خود را به طور کامل پاک کنید. گروه مشاوره ناجیان رایانه در این مقاله قصد دارد نحوه حذف اکانت جیمیل و همچنین پاک کردن همه ایمیل ها به صورت یکجا را آموزش دهد. به شما کاربران عزیز خواندن مقاله های فراموش کردن رمز جیمیل و بازیابی پسورد جیمیل و آموزش بکاپ گرفتن از جیمیل را نیز توصیه می کنیم.

 

” هر پیامی که از جیمیل حذف می شود به مدت ۳۰ روز در قسمت حذف شده ها باقی می ماند و قابل بازیابی است. “

نحوه حذف همه ایمیل ها در جیمیل چگونه است ؟

برای حذف همه ایمیل ها درجیمیل به صورت یکجا:
– ابتدا وارد اکانت (حساب کاربری جیمیل) خود شوید و سپس از قسمت تنظیمات که تصویر یک چرخ دنده است گزینه Settings را انتخاب کنید.

 

پاک کردن ایمیل ها به صورت یکجا

 

– تب Filters and Block Address را انتخاب کرده و گزینه Creat a new filter را انتخاب کنید.

 

حذف ایمیل ها به صورت یکجا

 

– در پنجره ای که باز می شود در قست Has the words عبارت before:2017/06/12 را وارد کنید.(توجه داشته باشید که جلوی before باید تاریخ روز را وارد کنید).

 

حذف ایمیل ها در جیمیل

 

– سپس گزینه Creat filter width this search را اتنخاب کرده و وارد مرحله بعد شوید.
– در پنجره ای که باز می شود فقط قسمت Delete it را تیک بزنید و با کلیک روی دکمه Creat filter فیلتر خو را ایجاد کنید.

 

راهنمای حذف اکانت جیمیل ( Gmail )

• برای حذف اکانت جیمیل(Gmail) ابتدا باید وارد اکانت جیمیل خود شوید(یعنی با ورود به صفحه جیمیل و وارد کردن نام کاربری و پسورد خود و انتخاب گزینه Sign in وارد اکانت جیمیل خود شوید).
• پس از ورود به اکانت جیمیل خود وارد بخش تنظیمات آن که تصویر یک چرخ دنده است شده و گزینه Settings را انتخاب نمایید.

 

حذف اکانت جیمیل

 

• در پنجره ای که باز می شود وارد تب Accounts and Import شده و گزینه Other Google Account Settings را انتخاب کنید.

 

 

• در پنجره ای که باز می شود در بخش Account Pereferences گزینه Delete your account our services را انتخاب کنید.

 

حذف جیمیل

 

• در پنجره بعدی گزینه Delete Google Account and data را انتخاب کنید.

 

حذف gmail

 

• در این مرحله مجددا از شما رمز ایمیلتان پرسیده می شود، آن را وارد کرده و گزینه Sign in را انتخاب کنید.
• در پنجره ای که باز می شود، تیک قسمت های مشخص شده در تصویر زیر را بزنید و سپس گزینه DELETE ACCOUNT را انتخاب کنید.

 

پاک کردن حساب جیمیل

 

به این ترتیب اکانت جیمیل شما حذف خواهد شد.

با پاک کردن حساب جیمیل دیگر قادر به استفاده از ایمیل ها یتان نخواهید بود و اگر بخواهید دوباره حساب Gmail دیگری باز کنید از نام کاربری جیمیل قبلی تان نمی توانید استفاده کنید. در ضمن سرویس های گوگل وابسته به آن حساب کاربری مثل: جیمیل، گوگل پلاس، تاریخچه جستجوهایتان و صفحه شخصی گوگل شما و… برای همیشه حذف خواهد شد. بنابراین هنگام حذف حساب جیمیل دقت کافی را به خرج دهید.

 

” در صورت حذف حساب جیمیل ، دیگر نمی توانید از نام کاربری جیمیل قبلی تان استفاده کنید. “


در صورت نیاز به راهنمایی در مورد این مطلب و یا هر مشکلی در زمینه کامپیوتر و موبایل با شماره پشتیانی  ۹۰۹۹۰۷۰۵۴۳ (سراسر کشور) و یا ۹۰۹۲۳۰۵۰۳۱ از تهران تماس بگیرید.