اشتراک گذاشتن اطلاعات واتساپ در فیس بوک یکی از ویژگی های جدید در پیام رسان واتساپ است و به موجب آن اطلاعات حساب کاربری واتساپ به فیس بوک نیز ارسال می‌شود در این مقاله قصد داریم به آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک بپردازیم. با ناجیان رایانه همراه باشید.

 

 

مقدمه‌ای در رابطه با اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

در نسخه های جدیدتر واتساپ یک قابلیت نسبتا عجیب ارائه شده که اطلاعات پروفایل کاربران به صورت خودکار در فیس بوک آن ها اشتراک گذاری می‌شود. اما خوشبختانه این ویژگی قابل غیر فعال کردن است و انجام این کار در هر دو نسخه اندرویدی و آی او اسی واتساپ امکانپذیر خواهد بود.

در ادامه این مطلب به آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک می‌پردازیم. چنانچه در رابطه با هر یک از مراحل کار سوالی داشتید، می‌توانید ضمن تماس با کارشناسان واحد پشتیبانی ناجیان رایانه از آن ها راهنمایی دقیق تری بخواهید. با ما همراه باشید.

 

آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک

به منظور غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک در آیفون و آیپدهای اپل به شرح زیر عمل کنید:

 

تنظیمات واتساپ

 

اپلیکیشن واتساپ را اجرا کنید.
وارد منوی تنظیمات (Settings) برنامه شوید.
گزینه Account را انتخاب کنید.
گزینه Share My Account Info را انتخاب کنید.

 

تنظیمات در واتساپ

 

در پنجره کشویی نمایان شده، گزینه Don’t Share را انتخاب کنید.

به همین سادگی قابلیت مذکور در iOS غیر فعال می‌شود. در نسخه اندرویدی برنامه واتساپ هم باید دقیقا مراحل نام برده شده را طی کنید. با این تفاوت که باید در منوی تنظیمات نسخه اندرویدی واتساپ، تیک گزینه Share my account info را بردارید.

 

واتس آپ

 

جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به آموزش غیر فعال کردن اشتراک گذاری اطلاعات واتساپ در فیس بوک پرداختیم. چنانچه در رابطه با هر یک از مراحل کار سوالی داشتید، می‌توانید ضمن تماس با کارشناسان واحد پشتیبانی ناجیان رایانه از آن ها راهنمایی دقیق تری بخواهید.


در صورت نیاز به راهنمایی در مورد این مطلب و یا هر مشکلی در زمینه کامپیوتر و موبایل با شماره پشتیانی  ۹۰۹۹۰۷۰۵۴۳ (سراسر کشور) و یا ۹۰۹۲۳۰۵۰۳۱ از تهران تماس بگیرید.