Rate this post

همه ی نرم افزارهای پیام رسان برای جلب اعتماد کاربران خود دارای بخشی هستند که کاربر را قادر به اعمال تغییرات ویژه درباره حریم خصوصی یا Privacy می‌کنند. برنامه واتساپ هم از این موضوع مستثنا نیست. در این مقاله قصد داریم که به آموزش نحوه انجام تنظیمات بخش Privacy در واتساپ اندرویدی بپردازیم. با ناجیان رایانه همراه باشید.

 

مقدمه‌ای در رابطه با تنظیمات بخش Privacy در واتساپ

واتساپ هم مانند سایر برنامه‌های پیام رسان در منوی تنظیمات خود بخش اختصاصی تحت عنوان Privacy را ارائه می‌کند که مربوط به تنظیمات حریم خصوصی کاربر می‌شود. با استفاده از گزینه‌هایی که در این بخش ارائه شده‌اند، کاربر می‌تواند در نحوه دیده شدن مشخصات و اطلاعات اکانت خود توسط سایرین تغییراتی ایجاد کند یا قادر می‌شود تا به لیست مخاطبین بلاک شده اکانت خود دسترسی یافته و آن‌ها از بلاک خارج یا اصطلاحا آنبلاک کند. همچنین امکان غیر فعال کردن دو تیک دار شدن پیام‌های خوانده شده کاربر هم از تنظیمات بخش Privacy در واتساپ امکانپذیر می‌شود.

در این مقاله قصد داریم که به طور دقیق گزینه‌های موجود در بخش Privacy اپلیکیشن واتساپ را مورد بررسی قرار دهیم. در نظر داشته باشید که تنظیمات اعمالی شما برای این بخش رابطه مستقیمی با حریم خصوصی شما دارند، بنابراین حتما به تنظیمات بخش Privacy در واتساپ اهمیت ویژه‌ای دهید. در این مقاله به آموزش نحوه انجام تنظیمات بخش Privacy در واتساپ اندرویدی می‌پردازیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید از طریق شماره‌های موجود با کارشناسان ناجیان رایانه تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی دقیق‌تری بخواهید. با ناجیان رایانه همراه باشید.

 

شرح گزینه‌ها و عملکرد تنظیمات بخش Privacy در واتساپ اندرویدی

در ابتدا باید نحوه دسترسی به تنظیمات بخش Privacy در واتساپ اندرویدی را برای شما عزیزان شرح دهم. بدین منظور به صورت زیر عمل کنید:

برنامه واتساپ را اجرا کنید.

از طریق منوی واتساپ گزینه Settings را انتخاب کنید.

گزینه Account را لمس کنید.

حال گزینه Privacy را انتخاب نمایید تا به تنظیمات این بخش هدایت شوید.

اولین گزینه‌ای که در منوی تنظیمات بخش Privacy در واتساپ اندرویدی قابل مشاهده است، گزینه آشنای Last Seen محسوب می‌شود. با انتخاب این گزینه می‌توانید در نمایش زمان آخرین بازدید خود برای سایر کاربران واتساپ تغییر ایجاد کنید. برای مثال اگر گزینه Everyone را انتخاب کنید، تمام کاربران واتساپ قادر به مشاهده زمان آخرین بازدید شما می‌شوند. با انتخاب گزینه My Contacts تنها افرادی که در لیست مخاطبین شما موجود باشند قادر به مشاهده آخرین زمان بازدید خواهند بود. با انتخاب گزینه Nobody هم به هیچ فردی اجازه مشاهده آخرین زمان بازدید شما از واتساپ را نمی‌دهید. در نظر داشته باشید که تنظیمات این بخش کاملا دو طرفه اعمال می‌شوند. برای مقال اگر شما برای گزینه Last Seen حالت Nobody را انتخاب کنید، علاوه بر اینکه دیگران قادر به مشاهده زمان آخرین بازدید شما از واتساپ نمی‌شوند، شما هم قادر به مشاهده زمان آخرین بازدید آن‌ها از واتساپ نخواهید بود.

 

آموزش پرایویسی واتساپ

 

انجام تنظیمات بخش Privacy در واتساپ

گزینه بعدی Profile Photo نام دارد. با استفاده از این گزینه می‌توانید مشخص کنید که چه افرادی قادر به مشاهده عکس پروفایل شما در واتساپ باشند. گزینه‌هایی که می‌توان برای این بخش انتخاب کرد شامل Everyone، My Contacts و Nobody می‌شوند که دقیقا عملکرد مشابه با همین گزینه‌ها در آپشن Last Seen را ارائه می‌کنند. گزینه بعدی که قادر به تنظیم آن هستید، Status نام دارد. واتساپ به تازگی قابلیت استاتوس اپلیکیشن پیام رسان خود را آپدیت کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت به مطالعه مقاله “آموزش استفاده از آپدیت استاتوس واتساپ (WhatsApp Status)” بپردازید. گزینه‌هایی که برای این بخش می‌توانید استفاده کنید شامل موارد زیر می‌شوند:


در صورت نیاز به راهنمایی در مورد این مطلب و یا هر مشکلی در زمینه کامپیوتر و موبایل با شماره پشتیانی  ۹۰۹۹۰۷۰۵۴۳ (سراسر کشور) و یا ۹۰۹۲۳۰۵۰۳۱ از تهران تماس بگیرید.