Rate this post

فروختن گوشی آیفون بدون آنکه اطلاعات آن را به روشی مطمئن پاک کنیم یک ریسک بزرگ به حساب می آید و نمی توان از این مسئله به سادگی عبور کرد و به حساب نیاورد.

حتما به یاد داشته باشید که قبل از فروش آیفون همه اطلاعات آن را پاک کنید حتی در صورتی که خریدار آشنا باشد شما نباید ریسک بکنید و قبل از فروش اطلاعات داخل گوشی آیفون را پاک کنید.

ما در این مطلب می خواهیم روش ساده پاک کردن کلی گوشی آیفون را بررسی قرار دهیم در ادامه با مرکز مشاوره ناجیان رایانه همراه باشید.

 

ارتباط ساعت اپل و آیفون را قطع کنید

در ابتدا برای حذف کامل اطلاعات باید اگر اپل واچ دارید ارتباط بین آیفون و اپل واچ خود را متوقف کنید. قطع ارتباط باعث ذخیره داده های فعلی واچ می شود. برای غیر فعال کردن یک واچ و بک اپ گرفتن داده ها بر روی اپلیکیشن واچ که در گوشی قرار دارد ضربه بزنید و وارد قسمت «Watch» که در بالا قرار دارد شوید سپس روی «i» ضربه بزنید پس از آن گزینه Unpair Apple Watch را انتخاب کنید. این کار باعث بک اپ گیری اطلاعات واچ قبل از بازگردانی واچ به حالت کارخانه می شود.

همچنین می توانید غیرفعال کردن اپل واچ را با خود واچ انجام دهید. برای انجام این کار به قسمت تنظیمات رفته و در بخش « General» گزینه « Reset on the Watch» را انتخاب کنید. این کار باعث بک اپ گیری داده ها به گوشی می شود. اگر مجددا اپل واچ با دستگاه جدیدی جفت سازی شود توجه داشته باشید که با متوقف کردن واچ از طریق روش دومی که گفته شد قفل فعال سازی «Activation Lock» آن باقی می ماند.

در واقع Activation Lock یا همان قفل فعال سازی یکی از قابلیت های امنیتی است که که اگر دستگاه به سرقت رفت یا گم شد، فرد دیگری به جز صاحب اصلی آن نتواند با ریست کردن یا ریستور کردن، آن را فعال و استفاده کند.

از اطلاعات گوشی بک آپ بگیرید

پس از ذخیره کردن داده ها واچ در گوشی نوبت به قدم بعدی یعنی بکاپ گیری خود اطلاعات تلفن می رسد. سریع ترین راه برای انجام این کار رفتن به قسمت تنظیمات است روی اطلاعات خود که در بالای برنامه قرار دارد ضربه بزنید. بخش «iCloud» را انتخاب کنید سپس به قسمت بکاپ گیری از طریق iCloud بروید روی گزینه ها و صفحه نمایش بعدی و در نهایت برای بک آپ گرفتن ضربه بزنید. این کار باعث بک آپ گیری تمام اطلاعات گوشی از جمله اطلاعاتی که از طریق واچ در گوشی ذخیره شده اند می شود.

همچنین می توانید با استفاده از iTunes از اطلاعات خود بکاپ بگیرید .برای انجام این کار لازم است دستگاه خود را به کامپیوتر از طریق کابل USB وصل کنید. سپس نرم افزار iTunes را باز کنید با جستجوی نام دستگاه در بخش «Summary» بر روی دکمه « Back Up Now» کلیک کنید.

هنگامی که بک آپ گیری آیفون را کامل انجام دادید برای بازگشت به صفحه نمایش تنظیمات iCloud ضربه بزنید و به سمت «Find My iPhone» بروید. اگر قصد ندارید که دوباره از این آیفون استفاده کنید انجام این گام بسیار مهم است.

گوشی شما آماده فروختن است

پس از طی کردن تمام این مراحل زمان آن فرا می رسد که آیفون خود را پاکسازی کنید. برای انجام این کار به قسمت تنظیمات رفته و روی بخش General ضربه بزنید. با پایین تر آمدن روی گزینه ریست کلیک کنید سپس در صفحه بعد بر روی « tap Erase All Contents» و « Settings» ضربه بزنید.

گزینه های دیگری در این قسمت مشاهده خواهید کرد. از جمله « Reset All Settings» یعنی ریست کردن همه تنظیمات که اطلاعات شما را حذف نمی کند، « Reset Network Settings» ریست کردن تنظیمات شبکه که بسیار واضح است و دیگر گزینه هایی که به شما این امکان را می دهند که دیکشنری صفحه کلید، هوم اسکرین یا مختصات جغرافیایی و اطلاعات شخصی را ریست کنید.

پس از ضربه زدن روی گزینه پاک کردن تمام محتویات و تنظیمات، آیفون تمام داده ها را حذف می کند و به تنظیمات کارخانه بر می گردد.


در صورت نیاز به راهنمایی در مورد این مطلب و یا هر مشکلی در زمینه کامپیوتر و موبایل با شماره پشتیانی  ۹۰۹۹۰۷۰۵۴۳ (سراسر کشور) و یا ۹۰۹۲۳۰۵۰۳۱ از تهران تماس بگیرید.